Help Forum

Push Devices Qolseys iQ panel 2+

Support Push Devices Qolseys iQ panel 2+

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 22 total)
  • Author
    Posts
  • #177417

    texasjohnny
    Participant

    I received my warranty replacement panel and so far things are working as expected. While waiting for it to arrive, I needed to restore my iPhone and iPad. Now when setting up push notifications Alarm.com is labeling my phone with a (2) at the end of it. How can I delete all my push devices and start fresh. I tried going to the users section in both the app and alarm.com, and no where am I able to delete the devices. I also looked in the geofencing section, but had not set that up with the previous panel so the devices are not related to that.

    #177422
    Jason
    Jason
    Surety

    Push devices are found by logging into Alarm.com and clicking Users. Click on Push Devices at the bottom of the list and you can delete old instances of any Push Device

    #177427

    texasjohnny
    Participant

    I have tried that.. They are not listed on on the users page. They are however listed but not editable when I want to set up an alert. Here is a picture of the users section and me trying to set up a notification.

    #177431
    Jason
    Jason
    Surety

    I am able to see a read-only version of that page for your system, and the Push Devices section is definitely there in the Users List.

    What browser are you using? In addition to the missing Push Devices section, there are more columns which should be visible. I am guessing this is a browser issue.

    Are you using your primary account login to access ADC or a secondary login?

    #177432

    texasjohnny
    Participant

    I am using google chrome.. However I just tried logging in with microsoft edge browser, and last night I used my iPad to log into alarm.com with safari, and all only show the same as the pictures posted..

    I am using the primary login.

    #177438

    texasjohnny
    Participant

    So very strange, I just logged in on my wifes login, which is the secondary one I created this morning, and I was able to delete the push devices.. Is there a reason this wont show on the master login but on the secondary one?

    #177439
    Jason
    Jason
    Surety

    Something very strange is that your URL appears to be incorrect. The User page should be at
    alarm.com/web/Users/Users.aspx

    Are you using a MAC or PC when viewing on Chrome?

    I am not seeing what you are seeing when I log into my own account (or any demo) on Chrome.

    #177442

    texasjohnny
    Participant

    I am using a PC…. so with my wifes login I see everything I believe I am supposed to, on the same browser…Is there something wrong with the master login permissions or something??

    Edit. On the secondary login it does show the aspx at the end of the url…

    It does not on the master login. I tried adding it to the end manually while logged into master and it just says page not found

    #177446
    Jason
    Jason
    Surety

    I wouldn’t hazard a guess on why your login is showing the incorrect URL and not displaying all the columns yet.

    I can’t replicate with any other account. (Primary or other logins)

    Try logging in under your primary login and navigate directly to https://www.alarm.com/web/Users/Users.aspx

    #177447
    Jason
    Jason
    Surety

    One thing you might try is clearing the cache on your browser, then try logging in again. Any change?

    #177448

    texasjohnny
    Participant

    Doing that just shows page not found.. Something about my login adds the word system between web and whatever I click on in the url.

    #177449

    texasjohnny
    Participant

    I cleared the cache with the same result and all history with the same result

    #177483
    Jason
    Jason
    Surety

    Alright, we will push this to ADC to see if there is any known issue or bug which could cause this. We will follow up here for you!

    #181017

    texasjohnny
    Participant

    Any update on this? Still shows exactly the same on master login on alarm.com no matter what browser I use

    #181019
    Jason
    Jason
    Surety

    Nothing solid yet, but I am following up regarding this and will post what I hear.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 22 total)

Tagged: ,

You must be logged in to reply to this topic.

Value Proposition

Your home is your domain.
Connecting you with it is ours.

Learn about Surety whole home automation and security.

Just need cameras? Check out Surety 24/7 AI powered video.

Whether you’re a security system novice or a seasoned pro, everything we do is designed to make monitoring your Surety Home incredibly simple and enjoyable.

Guy Relaxing in Chair
New title
Five out of five star rating.

“These people are unbelievably helpful and patient. I switched from another system and they really provided timely and helpful support. I had an existing system and they provided just what was needed.”

Steve K. , Facebook Review , 7/25/2017
Five out of five star rating.

“These guys know what they are talking about. They were able to answer all of my questions and help me design a great, affordable home security/automation system. They’ve been just as helpful even after the sale in answering any of my questions.”

Nick A. , Columbus, OH , Google Review
View more
Plans

We offer plans to fit everybody’s needs.

Shop Plans

No products in the cart.